Тийн звездата Дара е сериозно притеснена, след като изгуби мобилния

...
Тийн звездата Дара е сериозно притеснена, след като изгуби мобилния
Коментари Харесай

Дара си изгуби телефона, съдържащ лична и интимна информация

Тийн звездата Дара е съществено обезпокоена, откакто изгуби мобилния си телефон дружно с дамската си чанта, където са и документите ѝ за идентичност. Певицата разгласи и финансово заплащане, в случай че бъдат открити. Инцидентът се е случил в Пловдив, излиза наяве от поста ѝ в обществената мрежа, видя HotNews.

До неприятната преживелица се стигнало преди дни, когато певицата купонясвала със свои познати в града под тепетата.

" Спешно! Изгубих си чантата в Пловдив (Капана)... А в нея има значими документи и телефон. Чантата ми е черна, за през кръста. Моля, в случай че някой я откри да ми написа!!! Предлагам заплащане! ", написа Дара.

 Дара си изгуби телефона, съдържащ персонална и интимна информация

Заради нервността на певицата към случая, мнозина допуснаха, че в телефона ѝ най-вероятно има нецензурни фотоси и компромати.

" Явно се тормози голите фотоси да не излязат на бял свят ", разясняват в обществената мрежа, а певицата отвърна с мъдри думи: " Животът се трансформира. Губиш любовта. Губиш другари. Губиш елементи от себе си, за които не си подозирал, че може да ги няма. И след това, без даже да го подозираш, пъзелът някак се подрежда, любовта се връща, идват по-добри другари. Ставаш по-силен. Няма значение какъв брой зле става ситуацията, по-добрите дни постоянно са там и постоянно идват ".

Дали в действителност ще се появят компромати, занапред ще стане ясно.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР