Тийн звездата Адам определено се радва на много фенки и

...
Тийн звездата Адам определено се радва на много фенки и
Коментари Харесай

"Голям тарикат си": Адам и снимката, с която провокира коментари

Тийн звездата Адам несъмнено се радва на доста последователки и яки шлагери. Певецът, чиято кариера започва благодарение на Галин, не е от доста дейните в Instagram, само че пък умее да предизвика почитателите си, когато показа нова фотография.

Точно по този начин направи в този момент Адам, като качи своя черно-бяла снимка, на която обаче прави нещо, което ние не поддържаме. На фотото, което е другояче много артистично, Адам театралничи с цигара. " Голям си хитрец, бате ", " Уникален си, Адам ", " Защо си толкоз прелестен? " и куп други сходни са мненията към фотографията. 

Виж още: Какъв е шансът? Алекс и Влади, Теа и Ая - с идентични аутфити за Нова година

Всеки знае добре, че цигарите са доста рискови за здравето, а това значи, че и състаряват кожата. В днешно време не е крепко да се пуши, а миризмата е в действителност ужасна.

Адам споделя към фотото, че не е пушач и не сме сюрпризирани. Той е разказвал в Instagram, че е суетлив и се грижи за здравето си. Певецът постоянно е безпрепятствено обръснат, с съвършена прическа, а постоянно можем да го забележим и във фитнеса, като последното му донесе и контракт с известен бранд за спортни добавки. 

Адам се грижи за себе си и по различен метод - в студиото за хубост, където признава, че прави процедури по лазерна епилация. Певецът разкри, че вечно желае да се отърве от окосмението си по корема и гърдите, като твърди, че това не е нещо ненормално за мъж. И разяснява - на участия постоянно е по потник или с прилепнала риза, а да се обезкосмява през 4-5 дни го нервира.

Виж още: Жанета Осипова или Камелия е това? Певицата е изцяло неразпознаваема на нова снимка 

Изображение: https://www.instagram.com/adam_alphawolf/ 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР