Тийн зведата Крисия определено е наследила добрата форма от майка

...
Тийн зведата Крисия определено е наследила добрата форма от майка
Коментари Харесай

MILF-ка и половина: Крисия показа защо се гордее с майка си и определено има за какво

Тийн зведата Крисия несъмнено е наследила положителната форма от майка си Ангелина Тодорова. Певицата показа на стори в Instagram видео на майка си, на което демонстрира по какъв начин протича една от нейните трениворки.

Ако не сте осведомени с работата на Ангелина, само че би трябвало да знаете, че тя е състезател и сертифициран треньор. Освен лични тренировки и хранителни режими, Ангелина организира групови занимания, които напоследък са много желани от хората.

Виж още: Като за 18+ сцена: Гери-Никол избяга на топло и екзотично, незабавно се надупи

Агелина произлиза от семейство на художници, а татко ѝ е бил балетист във Варненската опера. Талантите в родата на Крисия са от генерации, което изяснява нейните певчески инициативи. Е, напоследък Крисия няма нито участия, нито нови песни, което малко нервира нейните почитатели. Хубавите неща обаче изискват време.

Виж още: Това е зима! 5-звезден БГ разкош за Мирела и приятелки, инфлуенсърката - със съществени планове 

Наскоро родни таблоиди замесика Крисия в един от първите всемирски кавги за 2023 година " Отвратителни сте всички ", написа на британски неотдавна Крисия в профила си в Instagram. По думите на Крисия хората са станали егоисти и точно това е повода за положението на " всичко ". " Огледайте се и погледнете себе си преди да създавате война, тъй като всичко това се случва поради " нас ", хората ", приключва Крисия.

Повод за тези тежки думи са появили се фотоси от празненство, на което " Пиарът на звездите " Наско Лазаров е прегърнал Крисия по много чудноват метод, обгръщайки с ръка седалището на певицата. Явно Крисия не е напълно съгласна с хейта, който се лее по адрес на пиара, само че пък качи и спорно видео, с Ариана Гранде.

На него певицата е прегърната от свещеник, който е положил прекомерно покрай гърдите ѝ ръката си. Във видеото се изяснява, че това най-вероятно е било несъзнателно от страна на пастора, само че очевидно на певицата не ѝ е било прелестно. 

Виж още: Twerk, само че не напълно: Tattstoner раздруса дупето си мощно, само че всички видяха нещо друго 

Наско Лазаров също разяснява абсурда, като назова Крисия свое " дете " и съобщи, че нищо от фотосите не е с неприятни намерения и планове.

 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР