Тийн сензацията Гери-Никол се похвали с първото си гадже. Младата

...
Тийн сензацията Гери-Никол се похвали с първото си гадже. Младата
Коментари Харесай

Гери-Никол заби младо лъвче! Уникално интимни СНИМКИ ги издадоха

Тийн сензацията Гери-Никол се похвали с първото си гадже. Младата певица пусна фотоси в формалните си профили в интернет. Изпълнителката на „ Готина и луда “ се радва на огромна известност, само че във връзка с гаджетата няма нищо твърдо. Дамата тя нееднократно е коментирала в изявленията, че в никакъв случай през живота си не е имала гадже и кариерата й е преди всичко. Гери-Никол твърди,че даже в детската градина не е имала момченце, с което да се води за ръчичка, написа в. „ Телеграф “.  Последните фотоси, които 19-годишната варненка разгласява в формалния си „ Инстаграм “ профил обаче демонстрират, че тя най-после е срещнала подобаващото момче за нея, което дава отговор на всичките й условия.



Вижда се, че двамата се забавляват наоколо до морето, до момента в който пият френско вино. Не е ясно кой е щастливецът до скандалната хала, само че фотосите издават, че се занимава с реклама на интернационална марка виновност, с което младата двойка се черпи. От фотосите в профила му се вижда, че 100 Кила е непосредствен негов другар.



Вероятно той е сватосал младите, защото Гери-Никол напоследък е доста близка с него, с изключение на взаимното им парче „ Направо ги умъртвявам “. „ Намери половинката най-сетне “, гласят мненията на почитателите й под фотографията.



Само преди няколко дни изпълнителката на „ Яката дупара “ се пусна в интернет с двама мъже сред краката, като едниния от тях е новото й гадже.



На 30 юли Гери-Никол навърши 19 и провежда охолно празненство в заведение на родното Черноморие. На купона участваха куп звезди, измежду които фолк артистът Галин и рапърът Атанас Колев. Десет дни по-късно купонът продължи в един от най-популярните клубове в Слънчев бряг. Този път измежду звездните посетители на празненството бяха Русата Златка и приятелят й – Георги Валентинов. От преди седмица в светските среди се мълви, че Райкова и ММА боецът са разграничени, само че фотосите демонстрират, че Гери-Никол е съумяла да ги събере, с цел да отпразнуват дружно рождения й ден. Не се знае дали светската двойка е дружно единствено с цел да уважи празника на тяхната другарка, или са създали компромис един с различен и са се събрали още веднъж.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР