Тийн любимката Симона се разходи с къса рокличка по време

...
Тийн любимката Симона се разходи с къса рокличка по време
Коментари Харесай

Нахални фенове се опитват да снимат под полата на Симона, а тя без сутиен

Тийн любимката Симона се разноски с къса рокличка по време на присъединяване, а това предизвика невъзпитани почитатели да вършат... невъзпитани неща.

Докато фолк звездата пееше огромните си шлагери, накои от гостите взеха решение за удачно да снимат с телефоните си под избран надолнище, с цел да видят освен това от любимката си.

Виж още: Това е мамчето! Крисия сподели майка си, всички се чудят дали не са сестри!

За шанс на звездата нищо не лъсна, само че нещо ни подсказва, че някои посетители са разочаровани. Е, под рокличката няма сутиен, само че това не е нещо ново за Симона. Ние обаче осъждаме всевъзможни сходни опити за фотоси и видеа, тъй като е много на ниска цена и просташко. 

Симона другояче е претрупана от участия до края на годината и се приказва, че получава много сериозен хонорар. Не е ясна сумата, само че пък да не забравяме, че мацката дели част от хонорара си с Галин, който ѝ е продуцент.

Виж още: Една се натиска, само че друга го има: Генчо и приятелката му се събраха

Феновете желаят обаче освен участия, а и нови песни. Последното парче на певицата е от лятото и е в колаборация с Галин, Десита и Лидия. Галин обаче неотдавна загатна, че Симона има подготвени нови песни, които чакат подобаващото време.

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР