Тийн идолът си намери своята Гюлджан. Двамата с бъдещата си

...
Тийн идолът си намери своята Гюлджан. Двамата с бъдещата си
Коментари Харесай

Сватбата Беше Приказка, Но Гюлджан Чак Сега Разбра В Какъв Кошмар Се Е Вкарала! Рухна В Сълзи, Разбра, Че Фики Е

Тийн идолът си откри своята Гюлджан. Двамата с бъдещата си брачна половинка се срещнали на едно негово присъединяване в Белгия. Там живее неговата брачна половинка дружно със своето семейство. Двамата се сгодиха и след това узакониха връзката си на обилна женитба.

Събитието бе грандиозно и събра освен Вип посетители, само че и доста сътрудници на Тони и Фики Стораро. С днешна дата Фики Стораро към този момент е татко и има наследник, който кръсти на името на татко си.

Според клюката точно Тони Стораро е бил срещу връзката на сина си с Джулия. Той желал неговата снаха да бъде от турски генезис и да не е била преди сватбата с мъж.

Наранена, Джулия пусна взаимна ария с Анелия „ За мене край си ”. Бившата на Фики от дълго време правеше опит да пробие в жанра и все не успяваше. Уреди се обаче с контракт в „ Пайнер ” с помощта на Стораро-младши.

Но бе надъхана да пробие нагоре. Анелия й подаде ръка в това начинание. Но то се оказа много мъчно, поради самия Фики Стораро. Той самичък цензурира новата ария на екс гаджето си, което се оказа казус в чалгата.

Но с дейностите си Фики Стораро направи добра безвъзмездна реклама на Джулия, напомнят осведомени. Освен че Анелия стана неин съдружник, в борбата се включи и Галин. Това още повече утежни връзките сред Фики и Галин.
Tags: ОЩЕ КЛЮКИИЗВЕСТНИ ЛИЧНОСТИИНТРИГИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР