Тийн дивата Биби Рекса определено се отличава от повечето си

...
Тийн дивата Биби Рекса определено се отличава от повечето си
Коментари Харесай

Биби Рекса избухна в TikTok: "Не ми пука колко килограма тежа!"

Тийн дивата Биби Рекса несъмнено се отличава от множеството си колежки, тъй като не счита, че би трябвало да наподобява като типичното Барби, а в противен случай - колкото по-различна, толкоз по-добре за нея и кариерата ѝ. Звездата, която преди време заяви, че има биполярно разстройство, качи провокативно видео в TikTok и съобщи: " Не ми пука какъв брой кг тежа ". 

Биби е безапелационна, че формите ѝ нямат никакво значение, а по-важното е по какъв начин се усеща и дали се харесва в този тип. Във видеото певицата театралничи по долни дрехи и пита почитателите си: " Може ли да познаете какъв брой тежа? ".

Виж още:

В края на видеото певицата сама дава отговор и разкрива, че е тъкмо 75 кг. Тя се разгласи срещу потреблението на Фотошоп и други разкрасителни стратегии, които основават нереалистични облици на дамите.

Припомняме, че през 2019 година, Биби се оплака, тъй като доста фешън дизайнери са отказали да обличат хубавицата за премиите " Грами ", а повода били точно обилните ѝ форми. 

Виж още:

" Ако не харесваш стилът ми или моята музика, това е едно. Но не казвай, че не можеш да облечеш някого, който не е с размери, подобаващи за пистата. Насърчавай дамите да обичат телата си, вместо да ги караш да се усещат по-малко значими поради своите ограничения. Ние сме красиви във всевъзможен размер! Малък или огромен! Моето дупе размер 8 въпреки всичко ще отиде на " Грами ", написа тогава Биби Рекса в Инстаграм.

Виж още:

Изображение: https://www.instagram.com/beberexha/ 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР