Тийм направи услуга на Федерер с чиста победа над НишикориАвстриецът

...
Тийм направи услуга на Федерер с чиста победа над НишикориАвстриецът
Коментари Харесай

Тийм направи услуга на Федерер с чиста победа над Нишикори

Тийм направи услуга на Федерер с чиста победа над Нишикори
Австриецът Домоник Тийм победи Кей Нишикори от Япония с 6-1, 6-4 в последния мач от груповата фаза на Финалите на АТР за двамата тенисисти. Този резултат значи, че Нишикори отпада от конкуренцията, а Тийм би трябвало да се надява на доста убедитлена победа на Кевин Андерсън над Роджър Федерер, с цел да продължи напред. Швейцарският маестро има потребност да завоюва пет гейма против южноафриканеца в късния мач през днешния ден, с цел да се класира за полуфиналите, където към този момент Андерсън има несъмнено място.

Шестият подложен в схемата Тийм загуби първите си два мача от шампионата, без да вземе сет, само че през днешния ден стартира решително против Нишикори и завоюва откриващите три гейма от срещата, а до края на първия сет даде единствено един гейм на противника си. През втората част японецът, който победи Федерер в откриващия ден от конкуренцията, стабилизира играта си, само че Тийм бе доста стабилен на сервис и съумя да стигне до един пробив, който му бе задоволителен, с цел да затвори мача след час и 24 минути игра.

Този резултат бе отличен за Федерер, който към този момент съвсем несъмнено ще излезе от групата, а при победа над Андерсън, без значение с какъв резултат, ще приключи преди всичко. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР