Титулярният вратар Серджио Падт и халфът Доминик Янков до последно

...
Титулярният вратар Серджио Падт и халфът Доминик Янков до последно
Коментари Харесай

Проблеми за Петев и Лудогорец преди Астана

Титулярният вратар Серджио Падт и халфът Доминик Янков до последно ще са под въпрос за реванша с Астана в квалификациите за Лига Европа.
Двамата изненадващо не бяха в групата за мача с ЦСКА.

Те са получили травми в последните дни и лекарският щаб на „ орлите “ е решил да не ги рискува. Затова и под рамката в неделя вечер се появи Симон Слуга.

„ Ще забележим дали ще може да използваме Падт и Янков “, сбит бе по тематиката Петев.
Трайно в лазарета са четирима – Алмейда, Групер, Недялков и Дуа, който финален получи тежка контузия, напомня „ Тема спорт “, до момента в който „ Мач Телеграф “ отбелязва, че 22-годишният бразилец Руан Круз започва доста мощно своя престой в Лудогорец.
Едва ли в Разград имаха проект толкоз бързо да хвърлят в багра Руан, само че слабата форма на Матиас Тисера и травмата на Квадво Дуа внезапно го трансфораха в титуляр.

В момента наподобява по този начин, че Тисера като че ли е пропуснат от Ивайло Петев. Руан Круз бележи, натрупа самочувствие, пропусна две положения против Астана, само че в този момент в четвъртък има невероятния късмет да означи и първия си еврогол. Направи ли го, бразилецът много бързо ще изплати парите, дадени за него.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР