Титулярният вратар на Лудогорец Серджио Падт почти сигурно ще остане

...
Титулярният вратар на Лудогорец Серджио Падт почти сигурно ще остане
Коментари Харесай

Титулярният вратар на Лудогорец скоро няма да помирише терен

Титулярният вратар на Лудогорец Серджио Падт съвсем несъмнено ще остане на пейката и за семейството против Спартак Търнава на старта на борбата в Лигата на конференциите, твърди " Тема Спорт ". Първа алтернатива още веднъж ще е хърватският пазач Симон Слуга. Напоследък той е желан пред нидерландеца. Основната причина е провален трансфер на Падт в чужбина.

Покрай мачовете с Аякс от плейофа за Лига Европа за нидерландеца е пристигнала оферта, само че до договорка по този начин и не се е стигнало. Стражът е имал огромно предпочитание да се случат нещата и да напусне Разград, само че прехвърлянето се е провалил.
 Лудогорец разгласи ограниченията за сигурност за мача против Спартак (Търнава)
Лудогорец разгласи ограниченията за сигурност за мача против Спартак (Търнава)

Няма да пускат с рискови предмети на стадиона

Това е разочаровало и разконцетрирало Серджио и спортно-техническия щаб е усетил тази неустановеност. Затова в последно време първа алтернатива е някогашният вратар на Лутън. Падт ще би трябвало още веднъж да печели доверието на екипа на Петев. Засега обаче Слуга ще продължи да е титуляр.

Лудогорец пък съвсем несъмнено ще продаде през зимата централния бранител Игор Пластун. Както е известно, украинският защитник остана без картотека за мачовете от групите на Лигата на конференциите.

Неговият контракт е до края на сезона и изтича през юни 2024-а. Засега Лудогорец няма желание да му предлага нов договор и в случай че желае да вземе пари за него ще би трябвало да го трансферира през зимата. Затова занапред управлението се е заело да му търси тим. През уикенда Пластун даже игра за дублиращия състав на орлите.

За 33-годишният Игор това е втори престой в Разград. Той игра за орлите в интервала 2016-2018, след което бе продаден на белгийския Гент, само че през 2021-а се завърна на " Хювефарма Арена ". Бранителят обаче е много надалеч от най-хубавите си дни.
 Ясен Петров желае да види края на превъзходството на Лудогорец
Ясен Петров желае да види края на превъзходството на Лудогорец

ЦСКА надига глава, водачеството на Локо е закономерно, разяснява някогашният народен селекционер
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР