Титулярният вратар на Челси Тибо Куртоа определено даде повод за

...
Титулярният вратар на Челси Тибо Куртоа определено даде повод за
Коментари Харесай

Куртоа с тревожно признание: Агентът ми ще изслуша Реал

Титулярният вратар на Челси Тибо Куртоа несъмнено даде мотив за терзание на своите шефове и почитателите на тима след ремито 1:1 вкъщи против Барселона от 1/8-финалите в Шампионската лига. Белгийският национал, който сега води договаряния за нов контракт със „ сините”, съобщи, че въобще не е наясно с бъдещето си.

Подобно изказване е повече от обезпокоително поради обстоятелството, че настоящото съглашение на футболиста изтича в края на идващия сезон. Неведнъж 25-годишният Куртоа е изразявал болежка от това, че фамилията му към момента живее в Мадрид, а той – сам в Лондон.

Азар със знаково самопризнание пред съотборник?

Не е загадка, че Реал Мадрид се интересува мощно от някогашния вратар на градския противник Атлетико, а в Белгия се чуха клюки, че сътрудникът на Куртоа е податлив да изслужа какво ще му предложи президентът на „ белия балет” Флорентино Перес.

„ Не съм наясно със своето бъдеще. Онова, което споделих по-рано, че сърцето ми е в Мадрид, бе изтълкувано погрешно”, показа самият Куртоа за английският таблоид „ Сън”. „ Имам две деца в Испания, в Мадрид, а това не е елементарно. Остава ми година тук, благополучен съм и беседвам с Челси.”

Куртоа е с по-висок приоритет от Азар за Челси

„ Те заложиха на мен от първия момент и това в никакъв случай няма да го не помни. Не считам, че Флорентино Перес иска ми се обади персонално на мен, а по-скоро ще позвъни на сътрудника ми, който ще го изслуша”, добави Куртоа.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР