Титулярният център на Оклахома Сити Стивън Адамс в крайна сметка

...
Титулярният център на Оклахома Сити Стивън Адамс в крайна сметка
Коментари Харесай

Адамс няма да играе за Нова Зеландия на Световното

Титулярният център на Оклахома Сити Стивън Адамс в последна сметка няма да дебютира за националния тим на Нова Зеландия. 25-годишният баскетболист попадна в разширения състав на родината си за Мондиал 2019 в Китай, само че единствено дни след тази вест излиза наяве, че той няма да играе за страната си в края на лятото.

“Подкрепата на Стивън към нашия тим и желанието му да играе за страната в даден миг в действителност са непоколебими. Той няма да играе за Нова Зеландия това лято, само че възнамерява да обмисли опцията да го направи на олимпийския баскетболен шампионат в Токио догодина”, гласи формалното известие на локалната федерация.

1/4. Steven Adams will not suit up for the MBO @TallBlacks at the 2019 @FIBA World Cup. Basketball New Zealand has received the following statement from Steven Adams' agent at Wasserman Media Group:
— Basketball NZ (@BasketballNZ) June 16, 2019
Нова Зеландия ще се класира за Игрите в Токио, стига да приключи по-напред от Австралия на СП в Китай или в случай че завоюва виза посредством квалификационните шампионати през юни 2020 година.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР