Титлата на Пабло Кареньо-Буста на Мастърс турнира в Монреал накара

...
Титлата на Пабло Кареньо-Буста на Мастърс турнира в Монреал накара
Коментари Харесай

Кирьос през 2020: Кареньо-Буста нямаше да е в топ 50, ако не беше клеят


Титлата на Пабло Кареньо-Буста на Мастърс шампионата в Монреал накара паметливи консуматори в Twitter да си напомнят едни много любопитни думи на Ник Кирьос във връзка на испанеца от 2020-а.

Тогава австралиецът написа следното: „Ако клеят не съществуваше, той нямаше да бъде даже покрай топ 50 на света.“

Повод за коментара му бяха думи на журналиста Бен Ротенбърг, който по това време показва учудването си от обстоятелството, че през 2017-а испанецът доближи до полуфинал на US Open.

Е, 2 години по-късно думите на Кирьос звучат като много неприятна преценка на качествата на сътрудника му. Всъщност за разлика от множеството испански тенсисти най-хубавите резултати за Кареньо-Буста пристигнаха на хард. За разлика от австралиеца той има два полуфинала на Open, а към този момент и Мастърс купа.

Изглежда обаче Кирьос не се впечатлява от това. „Добре съм, нашето съревнование е забавно“, написа австралиецът, откакто му бе напомнено за триумфите на Кареньо-Буста.

По отношение на въпросното съревнование Кирьос има три победи от три мача, а на нас няма по какъв начин да не ни се желае да забележим двамата един против различен в най-скоро време.
Източник: tenniskafe.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР