Титлата на Ливърпул със сигурност не се приема добре от

...
Титлата на Ливърпул със сигурност не се приема добре от
Коментари Харесай

Къде е Гари Невил?

Титлата на " Ливърпул " сигурно не се приема добре от хората, свързани с " Манчестър Юнайтед ". Един от тях е Гари Невил. Бившият бранител на " алените дяволи " от години се изявява като анализатор за британските медии. Закачките му с някогашния защитник на мърсисайдци - Джейми Карагър са пословични.
Празненството, чакано 30 години! (ВИДЕО) Фенове на "Ливърпул " се събраха пред "Анфийлд ", с цел да отбележат триумфа на своите любимци
Двамата постоянно са проявявали възприятието си за комизъм по на тематики оста Манчестър-Ливърпул. Естествено, до момента Гари Невил имаше преимуществото да нервира своя сътрудник поради неуспехите на " Ливърпул " в борбата за купата. Времената обаче се обърнаха и от " Скай Спортс " взеха решение да създадат специфичен клип за Невил, в който питат " Къде е Гари Невил? ". Въпрос, който се трансформира в хаштаг и закупи известност в обществените мрежи.

Във видеото се напомнят думите на Невил от началото на сезона, че в случай че " Ливърпул " завоюва купата е по-добре да емигрира в Папуа Нова Гвинея. Всички анализатори и водещи в " Скай " стартират да търсят някогашния състезател на " Юнайтед ", само че безрезултатно. Забавното видео, инсталирано като филмов откъс за филм, може да гледате тук:

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР