Титлата Мисис България не пречи на Анна Стефанова да е

...
Титлата Мисис България не пречи на Анна Стефанова да е
Коментари Харесай

Между кухнята и писането: Анна от MasterChef написа детска книжка

Титлата Мисис България не пречи на Анна Стефанова да е съвършена готвачка и майка на 2 деца. Тя напусна MasterChef преди няколко седмици, само че се показа повече от ослепително в кулинарното шоу.

В „ Тази неделя “ тя описа за новия си план – детска книга. Тя описа, че преди 6-7 години е била написана „ Принцеса Анна “, само че чак в този момент е съумяла да я издаде.
Снимка: btvnovinite.bg
„ Попаднах на страхотни илюстрации на Анна Бабиш, в които се влюбих и взех решение, че това е моментът. В първичния си тип беше „ Слънчева принцеса “, тъй като се споделя за едно слънце и една принцеса “, уточни Анна и показа, че любовта ѝ към децата я е предиздвикала да написа книги.

Chef Силвена Роу дава най-емоционалния урок в MasterChef по bTV Участник ще напусне кулинарното съревнование в изключителни елиминации

Анна е майка на две момчета, само че основният воин в книгата ѝ е жена. Признава, че постоянно е мечтала за женска рожба, а посредством книгата е съумяла да я сбъдне. По думите ѝ е значимо да се четат книги на децата.
Снимка: btvnovinite.bg
Майката разяснява предизвикването да гледа децата си по време на пандемията и да съумява да свърши всичките си задължения.

Тя описа и за още една своя пристрастеност – шоколадовите бонбони. „ Остава ми време за готвене, за нови неща, предлагам ги в интернет пространството. Има огромен интерес “, показа Анна и добави, че любимецът ѝ в кулинарното шоу MasterChef е Виолина.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР