Тити Папазов пребори COVID-19 и вече е изписан от болницата,

...
Тити Папазов пребори COVID-19 и вече е изписан от болницата,
Коментари Харесай

Тити Папазов пребори COVID-19

Тити Папазов пребори COVID-19 и към този момент е изписан от болничното заведение, призна той в пост във фейсбук. Той е дал контролна негативна проба.

Папазов благодари на всички за загрижеността.Отбеляза, че болестта го е научила на доста. Разкри, че откакто излезял от лечебното заведение, ще отиде в "Левски " - тимът, в който към този момент е втори акционер.

Ето какво показа някогашният треньор по баскетбол:

"На 53 години и аз разбрах значимото наличие на обществените мрежи в човечеството и всекидневието ни. Както споделят мъдрите хора всяко зло за положително.
Заразата ме научи да публикувам. Заразата ми сподели какъв брой доста другари имам. Заразата ме затвори(нещо, който в никакъв случай не е вярвал, че може да се случи) за 14 дни. Заразата ме остави самичък в мислите ми. Свърши се! Сърбите споделят "Posle kisha ide sunce " Благодаря на всеки, който се сети за мен. Специално благодаря на всички от Vedra за подарените медикаменти и хранителни добавки спомогнали за бързото ми възобновяване.
Излизам на велика дата за българската история. Първото нещо,което ще направя да отида на паметника на Васил Левски и след това бързо на Герена. Вчера помолих всички през днешния ден да си купим карти за сезона. Ние би трябвало да даваме образец Вие да ни последвате. Всички, които критикувахте Спас Русев, може и да е имало за какво, в този момент би трябвало да го аплодирате. Българите сме отрицателни, левскарите би трябвало да сме положителни! Смело напред всички ЗАЕДНО! Да спасим това, което мощно обичаме! Само Левски! ".

Тити Папазов: Шофирането ми е уязвимост



Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР