Тити Папазов и баскетболистите на Левски призоваха своите фенове да

...
Тити Папазов и баскетболистите на Левски призоваха своите фенове да
Коментари Харесай

Баскетболният "Левски" в помощ на Зеленко на 16 септември

Тити Папазов и баскетболистите на " Левски " приканиха своите почитатели да се включат в акцията „ Да почистим България заедно”. В особено видео обръщение момчетата се заканиха да чистят пред дома на Любо Минчев, който е рожденик в деня на огромното почистване – 16 септември.

-->

Кампанията „ Да почистим България заедно” на bTV Media Group е най-мащабната доброволческа самодейност у нас, която цели да построи социална сензитивност по въпросите, свързани с опазването на околната среда и да направи България чиста в дълготраен проект.

Тази година акцията ще има спортен детайл, а денят на огромното разчистване, 16 септември, бележи не финала, а началото на „ Да почистим България дружно “. Всеки може да бъде тим – семейство, детска градина, учебно заведение, компания или даже цяла административна област. Важното е да се отбележат най-вече зелени точки на картата на акцията. В края на годината тимът отбележил най-вече точки на картата на акцията печели купата „ Чиста игра” в своята категория.

„ Важно е да се обединим и да покажем на всички, че можем да бъдем един тим! България е наш дом и би трябвало да ни е грижа, поради децата и поради самите нас”, разяснява Тити Папазов, който е дипломат на акцията.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР