Тити Папазов е бил принуден да подаде оставка като член

...
Тити Папазов е бил принуден да подаде оставка като член
Коментари Харесай

Тити Папазов обяви, че напуска надзора на Левски под натиск -

Тити Папазов е бил заставен да подаде оставка като член на Надзорния съвет на футболен клуб " Левски " - написа той във Facebook след вчерашна среща сред управлението на синия клуб, шефовете на генералния спонсор " Палмс бет " и почитатели. 

Днес Папазов написа:

" Подадох оставка от Надзорния съвет. Собственикът би трябвало да реши дали ще я одобри. Бях заставен да взема това решение под напън. Мисля, че в случай че аз съм казусът, това е най-лесното решение за мен. Винаги съм работил с обич за " ЛЕВСКИ " и безусловно безкористно! Горд съм, че доскоро повече от две години бях в основата " ЛЕВСКИ " да си възвърне своята достоверност. Година по-късно да откри поддръжката на генералния спонсор PALMS BET! Само " ЛЕВСКИ " за всички същински и безкористни ЛЕВСКАРИ! Завинаги един от Върховен административен съд!!! ".

След това пусна и различен пост, в който разгласи, че с това си изказване завършва тематиката и няма да прави повече мнения.

" До всички медии и публицисти! 28 години не съм отказал никому изявление. Темата с оставката ми е изцяло изчерпана в предходният пост. На този стадий не считам да кажа нищо повече. Благодаря Ви авансово. Бъдете правилни един към различен " - написа той.



След срещата Петър Ганев от Надзорния съвет показа също в обществената мрежа:

" Днес се организира дълга, откровена и от дълго време чакана среща за бъдещето на " Левски ". Клуб, последователи и спонсор сложиха всички проблеми на масата, потърсиха вероятни решения и дадоха началото на развой, който цели цялостното излекуване на обичания клуб. Вярвам, че всички забъркани страни правят оценка отговорността " Левски " да продължи развиването си в вярната посока. Затова и няма “лавина ” от мнения и изявления директно след срещата. Предстои доста работа ".

Константин Папазов имаше водеща роля през лятото на 2020 година при прехвърлянето на собствеността от тогавашния притежател Васил Божков. Първоначално баскетболният треньор бе изявил подготвеност той да одобри акциите и да се погрижи за спасяването на " Левски ". В последна сметка мажоритарният дял (86,6%) бе джиросан на Наско Сираков, който незабавно съобщи, че ще даде 35% от този дял на Папазов.

Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР