Титаничната война между и Дионтей Уайлдър бе едно от големите

...
Титаничната война между и Дионтей Уайлдър бе едно от големите
Коментари Харесай

Как Фюри преби толкова здраво опонент, че помоли съдията да спре мача

Титаничната война сред и Дионтей Уайлдър бе едно от огромните събития в бокса за последните години. Епичната трилогия засенчи някои от по-ранните достижения на Фюри в кариерата му, което евентуално е добра вест за Дерек Чисора.
Чисора се кани да се изправи против някогашния международен първенец Уайлдър в евентуален мач, който е виждан от анализаторите като " доста сложен " за родения в Зимбабве боксьор. 38-годишният играч е в серия от три следващи загуби, последната от които пристигнала от Джоузеф Паркър.
Чисора в никакъв случай не е взимал нечий огромен скалп в кариерата си, като тази огромна победа постоянно му убягва. А с цел да добием визия какво би се случило против Уайлдър, можем да си напомним какво стана, когато се изправи против Фюри.
При срещата им през 2014 година Тайсън унищожи своя конкурент за 10 рунда и даже изиска от съдията да спре мача, което след това се случи. А това бе нощ, което Чисора сигурно е желал да не помни. А от този момент като че ли кариерата му върви стремително надолу.
Източник: sportlive.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР