Тита премина в отбора на поп-фолк певиците, а с това

...
Тита премина в отбора на поп-фолк певиците, а с това
Коментари Харесай

Животът ѝ e поп-фолк: Тита наду джуките и иска да живее като кукла

Тита мина в тима на поп-фолк певиците, а с това тя сбъдна една своя остаряла фантазия. Гьобеци, кръшни ритми, салфетки и алкохол в огромни количества - наложителните детайли на всеки ваучър в чалготека. Е, всеки с упоритостите си, само че с всичко това върви и нещо друго, а точно подобаваща визия.

В родните чалготеки ухае на скъпи парфюми, тежки нарги, електронни цигари, а лъскавите парцалки са измежду значимите детайли за проява на състояние.

Тита, повлияна от всичко това, несъмнено се промени много през годините, само че напоследък прави усещане, че звездата е наедряла в устните.

Виж още: И нея я тунингова! Новата на Джизъса - с нов нос, Полина се похвали с нова работа

Фолк певицата показва много по-сочни и обемисти устни, които са реализирани с намесата на хиалурон. " Живей като кукла Барби ", написа Тита към последното си фото горе. Животът на Барби е обкръжен от много суетност и първокласни придобивки, на които Тита по този начин или другояче се радва.

Барбито на родния фолк си има и Кен, чиято идентичност е към момента незнайна. Знаем единствено, че двамата са от скоро дружно, бясно влюбени са и пазят връзката си от медиите.

Колкото до устните на Тита, би трябвало да признаем, че са направени с мярка и пасват на лицето ѝ. Със същото не могат да се похвалят много от останалите известни БГ девойки, които си направиха джуки, с които наподобяват на патици.

Виж още: Това Десита ли е? Певицата към този момент тотално не наподобява на себе си 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР