Тита може да чурулика нестабилно поп-фолк ритми, но в любовта

...
Тита може да чурулика нестабилно поп-фолк ритми, но в любовта
Коментари Харесай

Най-желаният бюст в родината: Тита съблазнява новото гадже с пищни форми

Тита може да чурулика несигурно поп-фолк ритми, само че в любовта нищо не ѝ обягва. Макар певицата да е е подложена към момента на рецензии, че чалгата не ѝ се отдава, тя не дава сигнали да ѝ пука изключително за мнението на почитателите. 

По-важното е, че звездата е още веднъж влюбена. Поне по този начин наподобява от постовете и посланията, които Тита насочва в Instagram. Изпълнителката на " Антилопа " показа нов фотос по бански, който акцентира съвършените ѝ форми, които са към този момент добре познати на цялата република. 

Виж още: " За нея той е просто пионка ": Градусът сред Вики и Цецо от Игрите се повишава

Интересно е късото копи към фотографията, в което Тита написа на британски: " Всеки път ми споделя, че му липсвам, откакто ме е оставил сама. Той желае ОТКАЧАЛКА ". Е, не е ясно за кого става дума, както и дали певицата просто не е харесала думите, само че неотдавна се появи клюката, че Тита си има ново гадже. 

Виж още: Благой Георгиев задмина и кифлите: Ето какви книги чете футболният мачо 

Недко, някогашният на Тита, към този момент загражда нови мацки, само че същото се случва и с певицата, която е обект на мъжко внимание. В стори Тита се похвали с доста сантиментална изненада. Огромен букет с червени рози, бонбони и скъпо шампанско, a от фрагментите виждаме, че тя напряко сияе от този жест.

 Instagram

На този стадий не чакаме Тита да издаде детайлности за новата си забивка, само че сме сигурни, че скоро ще имаме повече информация по тематиката.

Фолкаджийката другояче спринтира по нощните заведения, където пее най-вече старите си шлагери, които сътвори благодарение на Криско. Последователите на Тита си желаят остарялата фаворитка, само че за момента не наподобява, че самата тя е склонна да се върне към поп звученето. 

Виж още: Мерилин Монро, само че от AliExpress: Цветелина Янева брои хиляди за клип, покри се с диаманти 

Изображение: https://www.instagram.com/hrisistar/ 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР