Тита изуми последователите си в социалната мрежа с чисто нова

...
Тита изуми последователите си в социалната мрежа с чисто нова
Коментари Харесай

Тита неузнаваема

Тита изуми почитателите си в обществената мрежа с чисто нова визия. Актуалната певица пусна свои нови фотоси, като посредством тях се похвали с фрапантно променената си прическа. Звездата е заложила на модерното каре с бретон и дължина до раменете, а косите й са руси. Фенове на Тита дефинират визията й като на звезда от международна големина, а фотосите за броени часове събраха хиляди лайкове.

Прави усещане, че певицата постоянно приковава вниманието на феновете си с другите си дръзки превъплъщения и не оставя равнодушни както към визията, по този начин и към стайлинга си. През миналата 2021 година Тита нееднократно провокира нездравия интерес и рецензията на злобарите, с помощта на връзката си с ММА боеца Недко Николов.

Феновете мъчно одобриха обстоятелството, че около него Тита се трансформира от скромното и естествено момиче в сходство на фолк дива, която предизвика непрекъснато от своя Instagram профил, като парадира с разкош и "разкрепостено " държание. Точно както през лятото обаче, когато Тита се появи цялата в татуси и подпали нета с мнения, а след това се оказа, че татусите са нетрайни, допускаме, че и в този момент смяната в прическата ѝ е краткотрайна и това е просто перука.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР