Тита иска от Папи Ханс един "Кекс". Това не е

...
Тита иска от Папи Ханс един "Кекс". Това не е
Коментари Харесай

Тита налазвa Папи Ханс, Дара е сърдита

Тита желае от Папи Ханс един "Кекс ". Това не е завоалирано кодово име за интимни връзки сред двамата, а молба за нов суперхит. И той е реалност! Парчето се споделя "Ти гониш " и е новият дует на силистренската певица и мачото на родната поп сцена.

Участничката от "Като две капки вода " налази Папи с молба за летен шлагер. Двамата стават близки по време на шоуто. Според клюките в светските среди те не са единствено другари, написа в. "България през днешния ден ".

Във видеото към парчето "Ти гониш " Христина, както е същинското име на певицата, още веднъж е много разголена, а от устата на Папи Ханс излизат съществени самопризнания. "Бейби, желая да призная, единствено с теб ще си играя ", гласи част от рефрена, в който Трендафилов припява.

Скандалните взаимоотношения сред Папи Ханс и Тита забъркват и още една каша. Бившата половинка на артиста Дара изцяло зачертава колежката си от "Х фактор " и не желае да чува за нея. Допреди няколко месеца точно Дара бе музата на Константин Трендафилов, прочут като Папи Ханс. Е, в този момент той я размени с обилните форми на Тита и засвидетелства топлите си усеща с новата им обща ария.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР