Тирана. Председателят на ПГ на ГЕРБ и заместник-председател на партията

...
Тирана. Председателят на ПГ на ГЕРБ и заместник-председател на партията
Коментари Харесай

Председателят на ПГ на ГЕРБ Цветан Цветанов проведе работна среща със зам.-председателя на сръбския парламент Владимир Маринкович

Тирана. Председателят на ПГ на ГЕРБ и заместник-председател на партията Цветан Цветанов организира работна среща със заместник-председателя на сръбския парламент Владимир Маринкович. Това оповестиха от пресцентъра на Политическа партия ГЕРБ . Двамата разговаряха в Тирана по време на районната Балканска молитвена закуска.
Маринкович благодари на Цветан Цветанов, че 15 години по-късно Българското председателство на Съвета на Европейски Съюз е съумяло да върне Западните Балкани във фокуса на европейския дневен ред. Той акцентира основното значение на Срещата на върха сред Европейски Съюз и Западните Балкани, която е разрешила страните от района да получат по-ясна европейска вероятност.
Заместник-председателят на сръбския парламент благодари на Цветанов и за акцента върху Западните Балкани по време на Парламентарното измерение на председателството. „ Надявам се процесът на европейска интеграция за страните от района към този момент да е придобил необратим темперамент “, уточни Владимир Маринкович.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР