Тираджия от видинското село Градец е починал от коронавирус в

...
Тираджия от видинското село Градец е починал от коронавирус в
Коментари Харесай

Ето кой е починалият от коронавирус в Румъния български шофьор

Тираджия от видинското село Градец е умрял от ковид в Румъния. Шофьорът Валери Нешев бил в Полша преди към седмица, когато не се почувствал добре и споделил със брачната половинка си. Тя го посъветвала да потърси лекарска помощ, само че мъжът предпочел да се прибере в България, защото към този момент пътувал към родния дом.

Жената, която е здравно лице, въпреки всичко се обадила на неговия шеф и го уведомила. Той изпратил втори ТИР по трасето, с цел да пътуват дружно, заяви уеб страницата danubebridge2.com.

Четири нови смъртни случая от COVID-19 в Румъния, единият от които на българин

Шофьорите поддържали връзка, само че внезапно камионът почнал да криволичи и да забавя скорост. Вторият водач минал начело, заградил му пътя, с цел да не излезе настрана и да не се случи най-лошото.

Заразеният с ковид бил настанен в болница в румънския град Арад. 62-годишният мъж се почувствал по-добре ден след приемането си, само че след това положението му внезапно се влошило и в четвъртък вечерта умрял.

Съпругата му си е правила две проби за ковид, само че и двата теста са негативни. Ще бъдат взети проби и от други, с които мъжът от Градец е имал контакти.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР