ТИР се сблъска с екипи за първа помощ, които помагаха

...
ТИР се сблъска с екипи за първа помощ, които помагаха
Коментари Харесай

Касапница с 20 загинали и много ранени при дубъл катастрофа ...

ТИР се сблъска с екипи за първа помощ, които помагаха при друга злополука с камион и в квартал Дерик в окръг Мардин в югоизточна Турция, вследствие на което минимум 20 души починаха и други 26 души бяха ранени.

 DHA

Първоначално камион, претрупан с торове, се прекатурна, откакто удари 2 автомобила след проблем със спирачките. По сигнала на място са изпратени литейки, екипи на пожарната, жандармерията и полицията. На мястото на случая се събраха и десетки жители от региона, които следиха работата на екипите.

 DHA
ТИР съдебна експертиза ЗАБИ В ТЪЛПАТА
Докато чиновниците, свързани с случая, изпълняваха работата си, различен камион, претрупан с торове, се вряза внезапно в тълпата към 17.45 часа. Хората на мястото на случая се впуснаха да бягат под паника. ТИР-ът спря едвам откакто се вряза в непосредствен жилищен блок. На мястото на случая са изпратени многочислени здравни, полицейски и пожарни екипи.

 DHA

 DHA
20 ДУШИ ЗАГУБИХА ЖИВОТА СИ
Министърът на опазването на здравето Фахретин Коджа заяви: „ Бяхме разтърсени от новината за втори пътен случай с доста жертви през днешния ден. 20 души починаха, а 26 бяха ранени при случая, станал вследствие на пръсване на спирачка на камион, влезнал се в тълпата в Мардин. Пожелавам бързо възобновяване на ранените. Те са откарани в околните лечебни заведения с коли за спешна помощ. Телата на починалите са откарани в моргата за аутопсия. Мобилизирани са всички средства за лекуването на потърпевшите. Желанието ни е да не изпитваме нова болежка заради пътнотранспортни катастрофи.”



 DHA
СТАРТИРА СЪДЕБНА ПРОВЕРКА
Министърът на правораздаването Бекир Боздаъ разгласи в своя акаунт в Туитър, че е стартирано правосъдно следствие по случая от Главната прокуратура на Дерик.

 DHA

 DHA

Президентът Ердоган изрази съболезнования в своя акаунт в обществените медии по отношение на случая.
 DHA ДВАМАТА ШОФЬОРИ СА ЗАДЪРЖАНИ
Министърът на вътрешните работи Сюлейман Сойлу посети мястото на кървавия произшествия съобщи пред медиите, че 1 служител на реда е умрял по време на случая. Двамата водачи на камионите са арестувани. „ Всички наши екипи са мобилизирани. Ранените бяха превозени до околните лечебни заведения. "

 DHA

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР