ТИР с македонска регистрация удари аварирала кола и жена на

...
ТИР с македонска регистрация удари аварирала кола и жена на
Коментари Харесай

ТИР с македонска регистрация удари аварирала кола и жена на АМ Струма

ТИР с македонска регистрация удари аварирала кола и жена на Автомагистрала " Струма ". Жената е ударена отвън колата си от ТИР МАН, пътният случай е станал рано тази заран против гара Кочериново . Движението по автомагистралата не е затруднено, отцепена е единствено спешната лента след тунелите, оповестява БГНЕС.

Към 4 и 30 часа тази нощ, на 1,5 км след тунела при Шарков чифлик в посока пътен възел " Бобошево ", автомобил с кюстендилска регистрация стопира поради липса на гориво . Водачката о тива до Благоевград, цялостни туба и се връща до авариралия автомобил. Когато стартира да бута колата към спешната лента , тъй като е застанал косо в дейната лента е ударена от ТИР, оповестява НоваТВ.

От удара колата е избутана в мантинелата , разделяща двете платна на автомагистралата. Жената, бутаща колата, е потърпевша и е откарана с кола за спешна помощ до МБАЛ-Благоевград. Състоянието й е съществено, само че няма заплаха за живота.

Два екипа на Пътна полиция са на мястото на случая. Там има 10 метра спирачен път от товарния автомобил , а лекият е в противоположна на придвижването посока.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР