ТИР на врачанска фирма е участвал в касапницата на път

...
ТИР на врачанска фирма е участвал в касапницата на път
Коментари Харесай

Само в BulNews: Врачански ТИР е участвал в касапницата в Румъния, при която загинаха двама души

ТИР на врачанска компания е взел участие в касапницата на път Е-79 в румънското село Басараби, община Калафат, научи извънредно организация BulNews.
Припомняме, че на 28-ми юни микробус с видинска регистрация, каран от 42-годишен мъж, се е блъснал в паркиран товарен автомобил. За тежкия пътен случай медията ни писа единствено няколко часа по-късно.



Разследване на BulNews откри, че камионът, в който се е забил микробусът, е на врачанската компания „ Йолковица “. Собственик на компанията е Валери Вълков, който от дълго време е в този бизнес. По неофициална информация неговият ТИР счупил съединител и локалните майстори поискали прекомерно огромна сума, с цел да го оправят. По тази причина от Враца с микробус тръгнал фирмен екип, който трябвало да в профил повредата. Докато траела цялата сага, камионът прокиснал 2 дни на пътя и напълно предстоящо е станал участник в ПТП, защото маршрутът е много претрупан.
Работа на способените румънски органи е да открият дали разваленият врачански ТИР e повода за съдбовния случай, при който починаха двама души.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР