ТИР МАН със софийска регистрация се блъсна в стената на

...
ТИР МАН със софийска регистрация се блъсна в стената на
Коментари Харесай

ТИР се блъсна в стената на тунела на АМ „Струма” край Кочериново

ТИР " МАН " със софийска регистрация се блъсна в стената на тунела на ЛОТ-2 на автомагистрала " Струма " край гара Кочериново. Инцидентът стана в 7.40 часа тази заран, лидерът не е потърпевш тежко, съобщи кореспондентът на БГНЕС за района.

В средата на тунела, който е във тип на дъга, 56-годишният лидер на товарния автомобил, движещ се в дясната лента, натиска спирачки. Камионът сервира, потегля наляво, минава през ускорителната лента и се блъска в стената на тунела. Продължава да се движи напред в посока гара Кочериново, на 500 метра след тунела излиза от автомагистралата, спуска се по ската и стопира в отводнителната канавка.

56-годишният лидер на ТИР-а от Сопот е контактен и в схващане, с кола за спешна помощ е закаран до МБАЛ-Благоевград за обзор. Заради разпилените елементи в тунела платното на автомагистралата в посока Дупница е затворено, обходът е по Е-79 до пътен възел " Бобошево ".

Причините за пътно-транспортното произшествие се обясняват. Възможни аргументи са прилошаване или заспиване на лидера. /БГНЕС
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР