Тир и лек автомобил Пежо се удариха на Е-79 край

...
Тир и лек автомобил Пежо се удариха на Е-79 край
Коментари Харесай

Катастрофа между кола и тир на Е-79 край Благоевград /снимки/

Тир и лек автомобил " Пежо " се удариха на Е-79 край Благоевград, няма потърпевши, съгласно двамата водачи виновност за удара има трети автомобил, който не е спрял.
Пътният случай стана в 10.30 ч. против квартал " Струмско ". Инцидентът е станал, до момента в който колата изпреварва тира, в този миг откъм бул. „ Димитър Солунски “ в Е-79 се присъединил различен лек автомобил. Той не изчаква идващите зад него и изпреварващите се тир и лек автомобил, а се включва преди тях по Е-79.
За да избегне удара в неосигурилия му преимущество лек автомобил, водачът на тира се отклонява наляво, защото третият присъединил се автомобил заел лентата му. С тази маневра към разделящата двете срещуположни платна на Е-79 мантинела е притиснато пежото, което разрушава предната си част и се завърта в противоположна на придвижването си посока. Предизвикалият злополуката лек автомобил не стопира и продължава придвижването си. В момента причинителят на злополуката се търси.
Движението по Е-79 в посока с. Рилци в региона на пътния случай се прави единствено в едната лента. Трафикът към Дупница и София се контролира от патрул на Пътна полиция.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР