Типичното пътуване на Мохамед Марикар до офиса му в лондонското

...
Типичното пътуване на Мохамед Марикар до офиса му в лондонското
Коментари Харесай

Възходът на суперпътника

Типичното пътешестване на Мохамед Марикар до офиса му в лондонското Сити лишава три часа и половина. В неприятен ден е повече от четири.

Старшият шеф в RBC Wealth Management е един от растящата порода „ суперпътници “, доста от които се реалокираха отвън града по време на пандемията, с цел да се усилят жилищното им пространство в по-достъпни райони и в този момент пътуват на дълги дистанции до работното си място през част от седмицата.

Пропорцията на пътуващите в международен мащаб, които пътуват от 90-120 минути най-малко един път седмично, се е повишила от 2,4% през 2020 година до малко над 4% през 2024 година, съгласно Euromonitor. Тези с пътешестване от над 120 минути се покачиха от 2,7% на 3,4%.

Марикар и брачната половинка му, която ръководи личен бизнес, се реалокираха с четирите си деца от Ийсткот, северозападен Лондон, до северен Уелс през 2022 година Вместо предходното си всекидневно пътешестване от 75 минути, Марикар става в 5 сутринта във вторник сутринта и е на бюрото си към 10 сутринта – работи по-късна см...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР