Типът митично създание, към което вашето подсъзнание е привлечено, може

...
Типът митично създание, към което вашето подсъзнание е привлечено, може
Коментари Харесай

Тест: Кое митично създание привлече вниманието ви?

Типът митично творение, към което вашето подсъзнание е привлечено, може да каже доста за вашите мощни личностни черти.

1. Дракон

Много култури в действителност почитат драконите поради мъдростта, която са предложили на нуждаещите се и тяхната добрина към безпомощните.

Ако първото творение, което ви е привлякло е змей, значи вие сте човек, който излъчва успокоение. Вашата загадка на триумфа е в огромният ви сексапил и хората постоянно са заинтригувани от вас. Предпочитате да изразявате отношението си с дейности, а не с думи. Вие сте буен, целенасочен човек. Вместо да вършиме нещо за пари и популярност, вие просто вършиме всичко допустимо за приемане на задоволство от добре свършената работа. Хората ви се възхищават, само че вие не позволявате на ласкателството да влезе в главата ви. Вместо това предпочитате да стоите надалеч от похвалата, която заслужавате, и да прекарвате време сами или с хората, които обичате.

2. Еднорог

Ако сте били привлечени първо от еднорога, значи сте от хората, които ценят честността на първо място. Истината играе значима роля в живота ви и вие бързо се отървавате от манипулативни хора, които се стремят да ви употребяват или да ви създадат свои играчи.

Може да изглеждате спокойни и ведри, може да се държите почтено и горди, само че сега, в който някой ви провокира или нарани тези, които обичате, вие отприщвате гнева си върху него. Никой не може да устои на гнева ви.

3. Сирени

Сирените наподобяват красиви и ефирни същества, само че са известни с това, че водят моряците до местоназначението им и ги завличат в морските дълбини до техните водни гробници.

Ако сте били привлечени от сирената, значи сте необикновено съпричастен човек, кадърен да се свързва с хората и да бъде до тях, без значение през какво минават. Освен това сте доста мъдри и знаете тъкмо какво да кажете на всеки, който идва при вас за помощ. Имате зрялост, която контрастира с годините ви, тъй като сте минали през доста болежка и сте станали по-силни от преди. Щедри сте по душа и сте подготвени да дадете времето и силата си на другите, даже и да имате малко какво да предложите. Освен това имате необикновено креативно въображение и хората, които ви познават, са изумени от метода, по който виждате света и от концепциите, които идват на разум.

4. Феникс

Фениксът е едно от най
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР