Тинктура от хрян при болки в гърба Хрянът расте в

...
Тинктура от хрян при болки в гърба Хрянът расте в
Коментари Харесай

Тинктура от хрян – помага при болка в гърба и ставите

Тинктура от хрян при болки в гърба

Хрянът пораства в разнообразни региони, не е изключително придирчив към изискванията на околната среда. Най-често се употребява за консервиране. Разказите за неговите изгоди и чудодейни свойства не са легенди. Съдържа редица разнообразни витамини и потребни детайли за организма.

Листата му се употребяват за прогонване на вредители и имат бактерициден резултат.

Хрянът оказва помощ да премахнете непотребната сол от организма. За да извършите това, би трябвало да вземете листата, да ги попарите с вряла вода и да ги приложите на гърба, като фиксирате добре. Най-добре е да го извършите вечер, заради което е толкоз значимо да закрепите добре листата на вярното място. Ако през нощта почувствате неприятно парене в региона на компреса, това значи, че работи. Прилагайте тези компреси всекидневно, до момента в който забележите, че солта по листата изчезва.

За да се отървете от болката в гърба и ставите, би трябвало да извършите смес от хрян. Ще ви трябват млади листа от хрян и стъклен буркан. Поставете листата в буркан (например) и залейте с неразреден алкохол. Оставете тинктурата за 48 часа на мрачно място при стайна температура. След това, средството е готово за приложимост. Прилагайте компреси за 15 минути всекидневно.

Хрянът постоянно се употребява за приготвянето на лекове, защото е мощна съставна част, която има доста изгоди и мощен резултат.

Вижте още: Вкореняване на рози – доста елементарен и сполучлив способ

Не забравяйте да се консултирате с вашия доктор за вероятни алергии. В последна сметка всяко лекуване би трябвало да бъде утвърдено от доктор.

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР