Тинейджър успя да блъсне над десет автомобила и да мине

...
Тинейджър успя да блъсне над десет автомобила и да мине
Коментари Харесай

Тинейджър мина на червено през 10 кръстовища в София и блъсна 12 коли

Тинейджър съумя да блъсне над 10 автомобила и да мине на алено през 10 огромни кръстовища в София преди да бъде арестуван от полицията. Финалният щрих на епичната гонка с полицията бе удар в няколко автомобила и рейс на кръстовището на бул. „ Тодор Александров” и " Опълченска ".

Шофьорът, провокирал всичко това, е на 15 години. Най-запомнящият се миг от гонката е по какъв начин автомобилът " Ауди " не беглеца минава с близо 200 км/ч по паветата на бул. „ Цар Борис III”.

Полицията съумява да спре колата на бул. „ Тодор Александров”, само че с злополука. След удара, водачът изскочил от колата и хукнал да бяга, само че служителите на реда го задържали.

Жертви при случая няма, само че има една потърпевша жена.

" Колегите в региона на село Владая виждат лек автомобил, който не е спрял на пешеходна пътека, и едвам не е блъснал пешеходец ", описа основен контрольор Тони Славеев от Столична дирекция на вътрешните работи пред Нова тв.

" Водачът минава на алено през над 10 огромни кръстовища в столицата. Удря 12 автомобила, в това число патрулка. Шофьорът е арестуван в Трето районно ръководство. В кръвта му не са открити алкохол или опиати ", изяснява Славеев.

Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР