Tinder предлага на потребителите опция за месечен абонамент срещу 499

...
Tinder предлага на потребителите опция за месечен абонамент срещу 499
Коментари Харесай

Tinder предлага да откриете любовта срещу $499 на месец

Tinder предлага на потребителите алтернатива за месечен абонамент против 499 $, само че единствено в случай че получат специфична покана и преминат през процеса на кандидатстване.

Пакетът Tinder SELECT идва с привилегии оттатък тези, които се дават на средностатистическите консуматори.

6000 $ годишно дава на определените клиенти опция да виждат и да бъдат виждани от " най-търсените профили " в приложението, както и да изпращат директни известия на други профили, премахвайки процеса за утвърждение.

В допълнение към това те ще могат да се радват на ранен достъп до нови функционалности, да изключват рекламите и ще получат значка на страницата си, която афишира техния SELECT статус.

След като първичната партида от предложения беше разпратена през септември, Tinder продължава да кани нови консуматори да аплайват, само че опцията остава извънредно лимитирана, разяснява CNN.

Според компанията по-малко от 1% от хората, ползващи приложението, получават тази опция.

Поканата, както и готовността да дадете съвсем 500 $ не са задоволителни, с цел да отключите новото равнище. Тези, които желаят да се причислят, би трябвало първо да аплайват, както и да дават отговор на набор от критерии, в това число да имат добре създаден профил цялостен с изброени ползи, най-малко четири фотоси и биография от най-малко 15 изписани знака, дружно със декларирана цел за това какво желаят от една връзка.

Според отчет на Pew Research Center един от всеки петима, които имат сериозна връзка, споделя, че е срещнал колегата си посредством онлайн платформи, а към една трета от запознанствата споделят, че са платили за приложение.

Tinder е най-популярната платформа за запознанства в Съединени американски щати, като 79% от онлайн потребителите на възраст под 30 години са я употребявали, отбелязва CNN.

Експертите споделят, че платените абонаменти са добър метод за пускане на съществени срещи измежду видимо безкрайния брой профили. Те показват също, че безплатните онлайн срещи са относително нова концепция, с която потребителите бързо са привикнали.

“Tinder провокира огромна смяна и научи хората да чакат онлайн контактите да са безвъзмездни ", споделя Дамона Хофман, коуч в областта на онлайн запознанствата. Тя посочва, че обичайните мачмейкъри (сватовници) костват доста повече.

Тя също отбелязва, че някои мнения против заплащането на абонаменти " идват от обстоятелството, че множеството консуматори имат нереалистични упования " за това какво ще получат от безплатното приложение за запознанства.

" Трябва да има някакъв метод да се отделят сериозните, ангажирани консуматори от хората, които са там за развлечение, тъй че съгласно мен си коства да се заплаща ", прибавя Хофман.

Новата алтернатива на Tinder се причислява към няколко други платени равнища на участие, предлагани от приложението, в това число Plus, Gold и Platinum, като цените варират от 4,99 до 11,99 $ месечно.

Въпреки това специалисти споделят, че безплатната версия е задоволителна за верните запознанства, само че може да изисква повече време и отдаденост, с цел да намерите точния за вас човек.

" Безплатната версия на приложението е добра и за тези, които търсят сериозна връзка, а не могат да си разрешат абонаментите и имат време да търсят сътрудник ", разяснява специалистът по онлайн запознанства Джули Спира.

Преминаването на Tinder към повече платени абонаменти е част от възходяща наклонност в промишлеността на приложенията за запознанства.
Източник: profit.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР