Тина Търнър и съпругът ѝ купиха имение за 76 млн.

...
Тина Търнър и съпругът ѝ купиха имение за 76 млн.
Коментари Харесай

Тина Търнър и съпругът ѝ купиха имение за 76 млн. долара на Цюрихското езеро

Тина Търнър и брачният партньор ѝ купиха имение за 76 млн. $ на Цюрихското езеро в съседство с Федерер

Рокендрол иконата Тина Търнър и брачният партньор ѝ закупиха имение за 70 млн. швейцарски франка (76 млн. долара) с 10 здания, езеро, поток, плувен басейн и кей за лодки на Цюрихското езеро, заяви Евронюз.

Съпругът на 82-годишната звезда, Ервин Бах, е представен от швейцарския всекидневник „ Handelszeitung “, че двойката е придобила вековния парцел с повърхност от 24 000 кв. м в село Щаефа през септември.

Бах съобщи, че покупката е била разумна стъпка, тъй като и двамата към този момент имат швейцарско поданство и " се усещат доста добре в Швейцария ". Той добави: " заради пандемията и нейните последствия ние - както и доста други швейцарци - за жалост се въздържаме от пътешестване ".

Наскоро Търнър продаде правата върху музикалния си азбучник на издателство BMG в договорка, чиято стойност се прави оценка на над 50 млн. $. Тя се причислява към възходящия лист на изпълнителите, които печелят от сходна договорка в една промишленост, в която в този момент преобладават приходите от стрийминг. Сделката включва каузи на Търнър и на нейния издател от музиката и записите ѝ. Те също по този начин ще имат непрекъснати права върху нейното име за мърчандайзинг и спонсорски покупко-продажби.

В швейцарските вести се споделя, че те ще бъдат близки съседи на швейцарската тенис суперзвезда Роджър Федерер , за който се оповестява, че също е разглеждал парцела, преди да се спре на различен, ситуиран по-на изток около езерото.

Търнър, известна с шлагери като " Proud Mary " и " What`s Love Got To Do With It " и нейните динамични осъществявания на сцената, се . Родена като Анна Мей Бълок на 26 ноември 1939 година в Браунсвил, Тенеси, тя живее с него в Швейцария от 1994 година насам.

Търнър и Бах от години наемат къща в град Кюснахт, покрай Цюрих.
Източник: rozali.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР