Тина О’Брайън, на 40 години, не си взема отпуск от

...
Тина О’Брайън, на 40 години, не си взема отпуск от
Коментари Харесай

Звездата от ITV Coronation Street Тина О`Брайън „травматизирана“ след атака извън дома

Тина О’Брайън, на 40 години, не си взема отпуск от работа, до момента в който се възвръща от „ травматична “ офанзива отвън дома си.

Звездата от The Coronation Street, която играе Сара Барлоу в сапунената стратегия на ITV, трябваше да се обади в полицията в петък вечерта, откакто беше забъркана в ужасяващо събитие пред обилния й дом за £1 милион в Брамхол, Стокпорт. В шокиращо видео се вижда по какъв начин сапунената звезда я дърпат за косата и я удрят по време на сбиването.

Говорейки с Mirror по-рано тази седмица, представител на Тина удостовери нападението, добавяйки: „ Тина е била жертва на неуместен случай пред дома й, за който е съобщила на полицията. “ Смята се, че след шокиращия случай шефовете на Кори са дали на Тина своята „ цялостна поддръжка “.

Майката на две деца е „ в действителност потресена “ след непровокираната офанзива, съгласно другар, и й е препоръчана една седмица отмора, с цел да си почине и да се възвърне. " Тина отиде напряко да се срещне с шефовете си Кори тази заран ", изясни ед...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР