Тина и Станимир от Един за друг вдигнаха това лято

...
Тина и Станимир от Един за друг вдигнаха това лято
Коментари Харесай

И заживели щастливо женени: Миро и Тина от "Един за друг" с уникална кола

Тина и Станимир от " Един за различен " подвигнаха това лято една от най-хубавите всемирски сватби, които скоро сме виждали от известни българи. Двамата проведоха щурото празненство на морето, а на събитието участваха и други двойки от " Един за различен " - Тяна и Иво, Зори, само че също Момчил и Даниел, които бяха без половинките си, с които се оказа, че са се разделили към този момент.

Виж още: Защо Рабухчиев отпътува следващата година за Катар и защо ще употребява славата си?

Така или другояче Тина и Миро се върнаха назад във Англия, където живеят и работят. Младоженците се радват на живота в кралството и наподобява, че скоро нямат желание да се връщат в родината за непрекъснато. Иначе и двамата са патриоти, обичат фамилията и приятелите си, и се връщат в България постоянно, когато могат. 

Виж още: 5-те най-клиширани Хелоуин костюма: Моля, не обличайте това!

Работата им обаче остава приоритет сега, тъй като по този начин могат да си разрешат разнообразни придобивки. Станимир показа в Instagram точно фотография, на която театралничи до много безценен автомобил, който обаче сме виждали и на други фрагменти. Към фотографията той е написал на британски, че всичко е постигнал в живота си изцяло самичък - обучение, финанси и професионални достижения. В свободното си време Тина и Миро излизат доста, той даже показа на стори и по какъв начин упражняват дружно в един фитнес. 

Виж още: Красивата щерка на Пол Уокър се омъжи, а Вин Дизел я води до олтара 

Изображение: https://www.instagram.com/tina.atanasovaa/ 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР