Тина и Станимир от Един за друг са в трескава

...
Тина и Станимир от Един за друг са в трескава
Коментари Харесай

Тинчето и Миро от "Един за друг" стягат сватбата, чакали 6 часа по бутици

Тина и Станимир от " Един за различен " са в трескава подготовка за сватбата им, която ще се състои доста скоро. Двамата към този момент пазарят и провеждат всичко, с цел да имат съвършен ден. Преди часове Станимир показа на стори в Инстаграм, че към този момент обикалят бутиците за сватбени рокли, само че са още в самото начало - минал е едвам един ден от обиколките им. 

" Ден първи от избора на сватбена рокля... 6 часа очакване пред ателиата и бутици ", показа Миро на стори и добави тази забавна фотография на ръката си, само че усещане прави марката на лъскавия часовник, а тя е една от най-хубавите - Rolex.

Виж още:

 Станимир Чакъров/Instagram

Всъщност сватбата е отлагана две години, тъй че събитието сигурно е дълго чакано, а ние нямаме самообладание да забележим фотосите от него. 

Миро и Тинчето, както всички ги назоваха в шоуто, споделиха в В " На Кафе " неотдавна, че не са очаквали Тяна и Иво да споделят огромната премия с тях. В началото двамата много се дърпали, само че в последна сметка спечелилите ги убедили. Сега двете двойки възнамеряват общо пътешестване, само че не издават къде ще бъде то.

Парите от " Един за различен " пък ще им оказват помощ доста, с цел да осъществен част от фантазиите си. Освен огромната женитба, двамата желаят да си купят лично жилище, в което да отгледат децата си един ден.

Виж още: Това никой не го е очаквал! Хванаха Анджелина Джоли и The Weeknd да вечерят дружно

Изображение: https://www.instagram.com/stanimirchakarov/,  https://www.instagram.com/tina.atanasovaa/ 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР