Тина и Станимир от Един за друг посрещнаха първото си

...
Тина и Станимир от Един за друг посрещнаха първото си
Коментари Харесай

Любимците Тина и Станимир от Един за друг станаха родители!

Тина и Станимир от " Един за различен " посрещнаха първото си дете.  Финалистите и едни от любимците на феновете от 2-ри сезон на предаването се похвалила с щастливата вест в Instagram.

Момиченцето им се е родило през вчерашния ден - на 3-ти октомври. Двамата споделиха фотография, на която Тина е към момента бременна с надпис " Welcome to the world baby girl ".
                             

След като предходната година сбъднаха огромното си предпочитание да се оженят, при започване на годината Тина и Миро реализираха и фантазията си за лична къща в Англия, където от години живеят от години.
                             

Припомняме ви, че спечелили във втория сезон на " Един за различен " бяха Тяна и Иво Пресолски. На финала те се изправиха против Тина и Станимир. Тяна и Иво завоюваха паричната премия, само че пожелаха да я поделят си със своите съперници.

След края на предаването Тина и Миро споделиха, че то ги е трансформирало до някаква степен и са научили доста нови неща един за различен.

„ В шоуто ние се видяхме по нов метод. Аз съм признателна за това, тъй като видях в него, че той може да не играе непременно – може да няма толкоз спортна завист и състезателен хъс. В действителния живот той дава всичко, с цел да победи – даже да играем на „ Не се сърди, дребосъче ”. Видях го в по-улегнала светлина и ми хареса ”, показа Тина.
                             

Двойката беше измежду най-обичаните в предаването. Те отдават това на своята непрестореност и това, че са приемали доста от нещата на смешка.

Пожелаваме им още доста щастливи мигове с новото попълнение в фамилията!
                             
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР