Тина и Симон се запознават след като се местят на

...
Тина и Симон се запознават след като се местят на
Коментари Харесай

Двойката, която яде само плодове

Тина и Симон се срещат откакто се местят на остров Бали. Тя е от Полша, а той - от Белгия. Връзката посред им се реализира посредством Instagram. Тина остава очарована не от външния тип или други качества на към този момент формалния си избраник, а от обстоятелството, че е почитател на фрутарианството.

Полякинята един път опитва предколедна диета с акцент върху плодовете и споделя, че се е чувствала прелестно поради храната, която приема. Симон преди е веган, а около подготовка за маратон взема решение да си направи опит като живее единствено на плодове.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от Rare Fruit Hunters (@fit_shortie_eats) на Сеп 12, 2018 в 5:32 PDT

За да успее да се придържа към новия си метод на живот, Тина зарязва кариерата си на интериорен дизайнер във Варшава и отпътува за Бали . За да се храни с пресни плодове и да се срещне със Симон.

И по този начин двамата си живеят щастливи, здрави и безгрижни, консумирайки само сладки плодове. На ден одобряват сред 2000 и 4000 калории и споделят, че се усещат по-добре от всеки път. А жаждата си утоляват с кокосова вода.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от Rare Fruit Hunters (@fit_shortie_eats) на Сеп 9, 2018 в 4:47 PDT

Може да ни прозвучи малко необичайно, само че Тина и Симон се хвалят, че не са си благи зъбите и цели две години . Причината - фибрите в плодовете, които ядат в обилие правят тази работа вместо тях.

Други преимущества на напълно плодовия им режим е битката с депресията и разнообразни хронични болести. А Тина най-накрая съумява да се пребори с непотребните килограми, които по никакъв начин не ни изненадва.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от Rare Fruit Hunters (@fit_shortie_eats) на Сеп 4, 2018 в 3:17 PDT

Ето и примерно на ден меню на двойката:
Закуска - четири чаши фреш от портокал
Обед - бананово смути, изработен от седем банана, и половин авокадо
Следобедна закуска - две фурми
Вечеря - две чаши портокалов сок и едно авокадо

 Плодовете, които най-вече хидратират
Плодовете, които най-вече хидратират

Ето кои са първите пет

Но най-важното за двойката фрутарианци е, че съумяват да преоткрият освен себе си, само че и да намерят сродната си душа, с която да живеят тъкмо по този начин, както се усещат най-добре , написа Daily Mail.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР