Тина и Миро от Един за друг зарадваха всички свои

...
Тина и Миро от Един за друг зарадваха всички свои
Коментари Харесай

Тина и Миро от Един за друг с уникална новина

Тина и Миро от " Един за различен " зарадваха всички свои почитатели с новината, че най-накрая са се сдобили със личен дом във Англия.

Щастливата вест заяви Тина в Инстаграм, а фотото за минути събра хиляди лайкове. Закупуването на дом е една от огромните фантазии на Тино и Миро, които бяха финалисти в фамилното шоу.

" Не можем да опишем какъв брой сме щастливи в този миг, какъв брой дълго чакахме и какъв брой се надявахме да изпратим годината в нашия по този начин желан ДОМ… Радваме се, че преследваме и сбъдваме задачите си дружно! Вярвам, че това е едвам началото на всичко за което сме мечтали ръка за ръка през миналите дванадесет години… ", написа Тина към фотото, на което се вижда и къщата, която са си купили.

Тина показа още, че две години са спестявали, с цел да могат да си разрешат мечтаната къща. Обиколките са били 4 месеца, създали си над 30 огледа, имат близо 10 отхвърлени предложения, една несполучлива договорка и доста отчаяние, само че към този момент всичко това е минало, пише vbox7.com.

Миналата година Тина и Миро подвигнаха шумна и приказва женитба в България. На събитието участваха едни от най-близките на двойката, а измежду гостите бяха и участници от " Един за различен ".
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР