Тина и Миро от Един за друг най-сетне си подариха

...
Тина и Миро от Един за друг най-сетне си подариха
Коментари Харесай

Луксозен рожден ден! Тина и Миро от "Един за друг" отпрашиха на романтично пътешествие в Италия

Тина и Миро от " Един за различен " най-накрая си подариха ново странствуване. Двамата бяха спряли с пътуванията, тъй като се бяха съсредоточили напълно върху работата и покупката на нов дом във Англия. Една от фантазиите на риалити звездите е към този момент сбъдната, а точно да имат личен парцел в кралството.

Припомняме, че в края на годината двамата се снабдиха с първата си къща в кралството, а за която са спестявали над две години. " Закупихме нашия парцел с 30-годишна ипотека с закрепена рента за първите пет години. Това значи, че каквото и да се случва с лихвите – дали ще се покачват, или намаляват, нашата вноска на месец няма да се промени през идващите пет години. Възнамеряваме след този интервал да рефинансираме още веднъж с 5-годишна рента, с цел да избегнем всевъзможни типове промени, тъй като може да са положителни, само че и отрицателни ", показа в изявление Миро.

Виж още: " Интересът умря, полудя като Андреа и Ариа ": Гери-Никол продължава да шокира, само че не с музика 

Е, след ремонтните действия и обзавеждането на дома, пристигна време за заслужена почивка в друга страна. Тина показа на стори в Instagram, че са избрали да посетят столицата на модата - Милано.

Инфлуенсърското семейство са разгледали топ локациите в града, а наложителна спирка била катедралата Дуòмо. Официално катедралата се казва  Рождество на Пресвета Богородица, един от знаците на града. Строителството ѝ лишава съвсем шест века. Това е най-голямата черква в Италия.

Виж още: Това са всички ЗВЕЗДИ, които влизат в новия сезон на Hell's Kitchen България ⭐ 

Поводът за пътуването не е единствено романтика, само че и тъй като Тина има рожден ден. Мацката го е отпразнувала с половинката си във вървежен милански ресторант в компанията на техни общи другари.

Виж още: Нервичките ѝ са на ръба: Tattstoner е гневна на Survivor, желае да пирува, а не да мизерства

 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР