Тимовете на ЦСКА 1948 и Черно море се изправят един

...
Тимовете на ЦСКА 1948 и Черно море се изправят един
Коментари Харесай

НА ЖИВО: ЦСКА 1948 - Черно море 0:0, греда за тима от Варна

Тимовете на ЦСКА 1948 и Черно море се изправят един против различен в мач от 24-ия кръг на efbet Лига. Срещата започва в 19:30 часа и може да я наблюдавате минута по минута на и директно в ефира на. Резултатът е 0:0. В 67-ата минута гредата спря удар на Гарсия, който нанесе отличен удар, само че не сполучи да се разпише. Срещата е значима и за двата отбора поради упоритостите им за място в топ 6, където сега се намира тимът от столицата.

Черно море получи добра опция да заплаши Наумов в 6-ата минута от директен свободен удар на към 16 метра от голлинията, само че Гарсия прати топката в стената построена от играчи на домакините. ЦСКА 1948 сътвори забавна обстановка в 16-ата минута, само че тя приключи безвредно за гостите.

В 26-ата минута Касми излъга двама играчи на ЦСКА 1948, навлезе в наказателното поле, само че ударът му беше спрян от защитник. Три минути по-късно Дробаров имаше опция да се разпише след центриране от корнер на Енрике, само че не сполучи. Малко по-късно Родриго Енрике си освободи място в дребното наказателно поле, само че пусна топката прекомерно дълго и тя излезе в навън, а обстановката беше много добра за гостуващия отбор.

ЦСКА 1948 имаше отличен късмет да поведе в резултата в 42-ата минута, само че ударът на Юсеин с глава от чиста позиция излезе надалеч настрана от вратата, а пасът пристигна от Шопов. Две минути по-късно Андраде стреля към Наумов, вратарят беше на равнище и отрази удара.

Първата сериозна обстановка през втората част пристигна в 67-ата минута, когато Гарсия стреля технично, само че топката откри напречната греда на Наумов. Домакините натиснаха противника в търсене на гол, само че крепостта на Черно море не падаше.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР