Тимовете на NAVI и Falcons се класираха за финала в

...
Тимовете на NAVI и Falcons се класираха за финала в
Коментари Харесай

Team Falcons и NAVI в спор за място в плейофите на IEM Катовице

Тимовете на NAVI и Falcons се класираха за финала в долната част на схемата в група А на IEM Катовице 2024. Двата тима ще излязат в директен конфликт за класиране на плейофите на CS2 надпреварата в Полша, с награден фонд 1 млн. $.

Саудитската организация доближи до мач за влизане в топ 6, след победа с 2:1 над американския Complexity (13:9, 5:13, 13:10). Картите на които се игра мача бяха Ancient, Overpass и Anubis, като най-резултатен в мача беше Мохамед " BOROS " Малхас, с 56 убийства.

С над 50 фрага приключи и снайперистът на Complecity, Хокон " hallzerk " Ферли. Отпадането на Complexity на местата сред 9-то и 12-то ще донесе на тима 16 хиляди $, а достигането на " соколите " до топ 8 им подсигурява 24 хиляди $, които с победа над NAVI ще набъбнат до най-малко 40 хиляди

. STAY ALIVE IN KATOWICE.

They close the series against 2-1 and send them home.

9-13 Ancient
13-5 Overpass
13-10 Anubis
— Intel® Extreme Masters (@IEM)
От своя страна украинската организация отстрани турския Eternal Fire с поврат.

GG WP
It was scary
— NAVI (@natusvincere)
NAVI загуби на Nuke с 11:13 рунда, само че по-късно обърна развоя на събитията с победа на Mirage с 13:8 рунда. На решаващата всичко в дуела Anubis украинският отбор напряко сгази противника с 13:5, а над всички бяха " jL " и снайперистът на отбора " w0nderful ". Двубоят сред Falcons и NAVI е от 17:30 българско време, във вторник.

Снимки: Хелена Кристиансон и Адела Снайдер, ESL
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР