Тимовете на Хебър и Берое се изправят един срещу друг

...
Тимовете на Хебър и Берое се изправят един срещу друг
Коментари Харесай

НА ЖИВО: Хебър vs Берое 1:1, домакините треперят за бараж

Тимовете на Хебър и Берое се изправят един против различен в мач от последния кръг на efbet Лиг и играят. Ивайло Михайлов откри резултата след двоен рикошет с вратаря на Берое в 42-ата минута. Тонислав Йорданов изравни от дузпа в 82-ата минута.

Срещата на " Георги Бенковски " започва с двуостра игра от двата тима, само че реферът Давидов в първите пет минути сподели по един жълт картон на футболисти от двата отбора и опита да респектира обстановката на терена. Там обаче след първия четвърт час нямаше съществени рискове пред двете порти.

В 21-ата Николай Николаев получи вдясно и центрира в наказателното поле на Берое, само че Серкан Юсеин се върна и спря топката преди тя да бъде приключена от Серано. Две след това Васил Василев от Берое имаше искания към Георги Давидов за неотсъдена дузпа против него, претендирайки, че Вълчев го е задържал в наказателното поле на домакините, само че реферът остави играта да продължи.

След малко повече от половин час игра в Пазарджик Симеон Мечев получи вляво по нападението на Берое и насочи мощен диагонален удар, който обаче не затрудни изключително доста Петър Дебърлиев.

Седем преди края на първата част Николай Николаев и Октай Хамдиев комбинираха чудесно отдясно по офанзивата на Хебър. Вторият беше изведен в наказателното поле на Берое и опита да комбинира с Алекс Серано, само че Серкан Юсеин още веднъж почисти в основен миг. В 42-ата Хебър поведе в резултата. Домакините извършиха свободен удар, а топката беше пратена в наказателното поле на Берое. Иван Гошев излезе да боксира, само че поради неналичието на шанс прати топката право в главата на Ивайло Михайлов, след което тя спря в опразнената старозагорска врата - 1:0 за Хебър.

Голмайсторът на Хебър трябваше да бъде изнесен на носилка от терена след гола си, защото се получи тежък конфликт със стража Гошев при попадението на пазарджиклии, а малко по-късно на негово място се появи Лорен Марузин.

След подновяването на втората част Берое беше покрай това да изравни, откакто Уерди Мара получи край дъгата и насочи удар с левия крайник, само че Дебърлиев внимаваше и боксира настрана. В 53-ата Октай Хамдиев преодоля защитник на Берое вляво и центрира към Марузин. Нападателят стреля с глава, само че анемично и Гошев избави.

Малко след това Георги Търтов овладя центриране отляво и реши да стреля през бранител на Берое. Ударът отиде мощно към вратата на Гошев, само че и неопределено. Натискът на Хебър в хода на втората част продължи,а  Марузин направи още един пропуск, откакто не откри очертанията към старозагорската врата.

Заралии, от своя страна, опитваха да провеждат контранападения, които не сполучаваха в първите 20 минути на второто полувреме. В 68-ата Калоян Кръстев нападна центрирана топка с глава, само че Дебърлиев се хвърли добре и избави удара на нападателя, който играе в Берое чартърен от ЦСКА.

В 79-ата минута Густаво Каскардо влезе в наказателното поле на Хебър и падна в него след контакт с Марк-Емилио Папазов. Георги Давидов незабавно уточни бялата точка, само че играчите на Хебър имаха съществени искания за углавен удар, въпреки при повторенията да се видя, че Каскардо пада относително леко.

Тонислав Йорданов застана зад бялата точка и с безмилостен изстрел изравни - 1:1.

LIVE /

1:0 Михайлов (42)

1:1 Йорданов (82-дузпа)

Рефер: Георги Давидов (Велико Търново)

Стадион: " Георги Бенковски " (Пазарджик)

Хебър:  1 Петър Дебърлиев - КАПИТАН -  33 Стефан Цонков 5 Мартин Михайлов 55 Георги Вълчев 27 Роберт Мазан 44 Николай Николаев 8 Алехандро Серано  97 Марсел Венсан 9 Ивайло  Михайлов 77 Октай Хамдиев 98 Георги  Търтов

Треньор: Любослав Пенев

Берое:  23 Иван Гошев - ВРАТАР 2 Густаво Каскардо 4 Бубакар Траоре 5 Зария Ламбулич 8 Серкан Юсеин 10 Уерди Мара 13 Ромарио Мойс 14 Педро Енрике 16 Симеон Мечев - КАПИТАН 18 Клайдер  Машедо 19 Васил Василев

Треньор: Николай Киров
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР