Тимовете на Черно море и Локомотив Пловдив ще се изправят

...
Тимовете на Черно море и Локомотив Пловдив ще се изправят
Коментари Харесай

Какво очакват Черно море и Локо Пд от новия сезон?

Тимовете на Черно море и Локомотив Пловдив ще се изправят в първи конфликт за двата състава от новия сезон в efbet Първа лига 2019/2020. Двубоят е в неделния ден от 21:00 часа на стадион "Тича " във Варна.

В лагера на Черно море имаше доста промени през лятото. Съставът беше изоставен от редица основни играчи през лятото и достигането до равнището от предходната акция няма да лесна задача. Това обаче не плаши наставника Илиян Илиев.

“Със сигурност няма да сме същия тим първоначално, даже като самочувствие. Това обаче може да бъде наваксано със себераздаване, до момента в който придобием нужната класа като тим. Целта е да се върнем към равнището от предходната година “, разяснява треньорът в предаването "Преди кръга " по DIEMA SPORT.

“Напусна ни цялата централна ос на тима. Няма да е елементарно. Не би трябвало обаче да се опасяваме от работа. Ако не сме подготвени за началото, то ще продължим да работим и през цялата акция,за да се подобрим “.

“Не пускаме млади играчи за няколко минути единствено с цел да отбележим, че те са играли. Ние ги пускаме титуляри и то освен един мач. За заместници в зоната на централните бранителите в България има недостиг. Затова на другите постове ще се опитаме да компенсираме с положителни млади играчи. Те обаче също би трябвало да подобрят доста неща в играта си. Трябва да са по-агресивни и да играят с по-голямо самочувствие. Това са естествени процеси в развиването на един тим “, продължи Илиев.

“Синът ми ще би трябвало още повече да се старае. Двугодишният интервал в Португалия би трябвало да му помогне. Надявам се насъбраният опит да му помогне и при нас “, приключи той.

При Локомотив Пловдив настроението сигурно е приповдигнато. След спечелването на купата “черно-белите “ ще влязат с по-голямо самочувствие в новия сезон. Това се усеща и в думите на Бирсент Карагерен.

“Всичко зависи от треньора, от него зависи всичко, по какъв начин ще играем. Срещу Лудогорец атакувахме и се справихме добре. Не успяхме за жал да спечелим “, сподели Карагерен.

“Стремим се да вършим това, което желае треньора. За напред мисля, че ще играем в 3-5-2. Всеки се стреми да прави това, което желае треньора “.

“Добър треньор е Акрапович. Много държи на дисциплината. Трябва да привикваме с него, само че за момента нещата се получават “, приключи футболистът на Локомотив.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР