Тимовете на Ботев Враца и Ботев Пловдив се изправят в

...
Тимовете на Ботев Враца и Ботев Пловдив се изправят в
Коментари Харесай

Ботев срещу Ботев - дуел с дъх на отлитащи надежди

Тимовете на Ботев Враца и Ботев Пловдив се изправят в мач от 12-ия кръг на efbet Лига. Двубоят е в съботния ден (5 октомври) от 15:00 часа и ще може да го наблюдавате в ефира на DIEMA SPORT , онлайн на PLAY DIEMA XTRA , а също минута по минута на GONG.BG .

Под въпрос за отбора от Враца са Апостол Попов и Давид Рибейро. Тимът е в серия от 4 мача без победа, а врачани ще се изправят на 1/8-финал в шампионата за Купата на България против втородивизионния Кариана Ерден.

Собстевникът на "жълто-черните " Георги Самуилов излезе с публично послание, в което разкритикува отбора за последните резултати, до момента в който централният защитник още веднъж Кристиян Димитров получи повиквателна за националния тим. Неприятната вест за почитателите на "канарчетата " е също травмата на Лъчезар Балтанов, който въпреки всичко попадна в групата за мача.

В 1/8-финалите за Купата на България пловдивчани ще се изправят против Славия, само че преди да мислят за тази среща, те би трябвало да преследват наложителна победа във Враца. Наставникът Желко Петрович взе 4-ма юноши в първия тим, само че в това време е притиснат до стената поради неналичието на резултати. Двубоят на "Христо Ботев " при отрицателен процес може да се окаже и негов финален отпред на "жълто-черните ".
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР