Тимовете на Арда и Черно море се изправят един срещу

...
Тимовете на Арда и Черно море се изправят един срещу
Коментари Харесай

Битката Арда - Черно море приковава вниманието ни тази вечер

Тимовете на Арда и Черно море се изправят един против различен в най-завързания дуел от съботната стратегия на efbet Лига. Битката им стартира тъкмо в 20:00.

Домакините взеха 4 точки от мачовете с Пирин (Благоевград) и Берое, а през днешния ден ще се опитат да запишат нов позитивен резултат под управлението на Георги Чиликов и да се приближат до топ 6.
 От Арда се похвалиха с още един национал
От Арда се похвалиха с още един национал

Давид Кики беше извикан от селекционера на Бенин

Черно море е на 5-о място, само че не завоюва нито един от последните си 4 мача. В тях отборът на Илиан Илиев записа загуби от ЦСКА и Лудогорец, след което направи равенства с Локо (Сф) и Пирин. В Благоевград " моряците " на два пъти повеждаха, само че не можаха да задържат преднината си.

Чиликов надали ще прави промени в предни позиции, където се разчита на триото Иван Коконов, Тонислав Йорданов и Спас Делев. През второто полувреме сигурно ще се появи и Жуниньо. В средата на терена съвсем несъмнено ще стартират Лъчезар Котев и Илия Юруков.
 Черно море без куп съществени футболисти против Арда
Черно море без куп съществени футболисти против Арда

В групата попадна последното ново попълнение на варненци Джеваро Непомусено

Илиан Илиев има доста кадрови проблеми. Той няма да може да употребява санкции Родриго Енрике, а вратарят Георги Георгиев, Виктор Попов, Даниел Димов и Родриго Вилела са контузени. В групата попадна и най-новото попълнение на варненци Джеверо Непомусено.

През предишния сезон Арда и Черно море си размениха по една домакинска победа, а по-късно се срещнаха и във финалния плеойф за присъединяване в Лига Европа, извоюван от кърджалийци с 1:0.
 Официално: Черно море показа Джеваро Непомусено
Официално: Черно море показа Джеваро Непомусено

Крилото е национал Кюрасо

Главен арбитър на срещата е Станислав Тодоров, с помощници Никифор Велков и Мартин Мачев. С ВАР ще работи Ивелин Занев и асистентът му Георги Дойнов. Делегат на БФС е Димитър Петров, а работата на реферите ще следи Георги Славов.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР