Тимошков обаче твърди, че е разговарял със Скрипал по телефона

...
Тимошков обаче твърди, че е разговарял със Скрипал по телефона
Коментари Харесай

Това Обяснява Всичко! Точно Преди Да Бъде Отровен С Дъщеря Си Бившият Шпионин Скрипал Е Извършил Нещо Изумително!

Тимошков обаче твърди, че е разговарял със Скрипал по телефона през 2012 година, когато някогашният боен шпионин, наказан в Русия за шпионаж в интерес на Лондон, към този момент е живеел във Англия. Той разказал, че е изпратил на Путин писмо, в което моли за амнистия.

" Писал е до Владимир Владимирович Путин да бъде опрощение до дъно и да получи позволение за връщане в Русия, тъй като там са майка му, брат му, въобще роднините ", декларира Тимошков и прибавя, че Скрипал съжалявал за ролята си на двоен сътрудник.

На 4 март някогашният полковник от съветското Главно разследващо ръководство (ГРУ) Сергей Скрипал, живеещ във Англия след замяна на шпиони с Русия, и щерка му Юлия бяха отровени в град Солсбъри с нервнопаралитично вещество. Британските управляващи обявиха, че става дума за вещество от вида " Новичок ", създадено в Русия, и упрекнаха Москва, че е забъркана. Руските управляващи изрично отхвърлиха и показаха, че нито в Съветския съюз, нито в Русия е имало стратегии за създаване на такова вещество.

Лондон обаче изгони 23 съветски дипломати и разгласи други антируски ограничения, след което Москва предприе ответни стъпки - изгони от Руската федерация подобен брой чиновници в английското посолство, разпореди да се закрие генералното консулство на Англия в Санкт Петербург и да бъде спряна активността на Британския съвет в Русия, напомня ТАСС, представена от Българска телеграфна агенция.

Междувременно ръководителят на парламентарната група на ГЕРБ Цветан Цветанов съобщи, че България ще изгони съветски дипломати единствено при опасност за националаната сигурност, а такива данни към този момент няма.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР